Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015

Γιορτινό χρώμα στο σχολείο κι έναν τόνο αισιοδοξίας, ελπίδας και αγάπης, αφαιρώντας λίγο από το γκρίζο της εποχής μας, έδωσε η χριστουγεννιάτικη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015.

Οι μαθητές της Α και Β τάξης ( μικροί, αλλά θαυματουργοί!!!!) προετοίμαζαν από μέρες τη γιορτή με χαρά και μεγάλη προθυμία. Καθώς οι μέρες των Χριστουγέννων πλησίαζαν, οι πρόβες γίνονταν πιο εντατικές, αλλά πάντοτε οι κόποι επιβραβεύονται!

Την ημέρα της γιορτής γέμισε η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες – άψογη η κ. Δαγδαλιανίδου Μπέλα, η μουσικός του σχολείου μας – και χαρούμενες παιδικές φωνές, που μας παρουσίασαν αρχικά την Αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού. Τη σκυτάλη πήραν τα Φεγγαροστολισμένα Χριστούγεννα,της Ιωάννας Κυρίτση. Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης, παρούσα κι αυτή στο σχολείο μας, έδωσε τη δική της εκδοχή στη γιορτή.

Μικροί και μεγάλοι άκουσαν, είδαν και διασκέδασαν με τα θεατρικά κατορθώματα των παιδιών. Και φυσικά από μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα δε θα μπορούσε να λείψει ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, ο καλός μας Αϊ-Βασίλης, που και φέτος μας έστειλε τα δώρα του!

Όλοι οι μαθητές του σχολείου μας πήραν τα δώρα τους, που τα μοίρασαν ο Διευθυντής, κ. Αντωνιάδης Δημήτρης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Πατσιά Μαρία.

Ευχές πολλές ακούγονταν σε όλους τους χώρους του σχολείου, Ευχές για Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα, ελπίδα και αγάπη!!

Αρέσει σε %d bloggers: