Εκπαιδευτική εκδρομή της Α και Β τάξης (2015)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων οι μαθητές της Α και Β τάξης πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στον πλατανότοπο του Μαΐστρου.
Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες ώρες στο χώρο του μουσείου και να ξεναγηθούν σ΄αυτό από την κ. Δανάκη Τάνια.
Αρχικά παρακολούθησαν βίντεο με θέμα το δάσος της Δαδιάς και το δέλτα του ποταμού Έβρου. Κατόπιν περιηγήθηκαν στις αίθουσες του μουσείου και περιεργάστηκαν τα εκθέματά του.
Στο χώρο αναψυχής (αυλή του μουσείου) και στο γήπεδο του Μαΐστρου είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να απολαύσουν το φαγητό τους μέσα σε ένα πολύ δροσερό και καταπράσινο περιβάλλον.
Πριν από την επίσκεψη στο μουσείο όμως, οι μαθητές επισκέφτηκαν τον κρατικό αερολιμένα «Δημόκριτος», στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί ξεναγήθηκαν από τον κ. Καβαρατζή Σταύρο και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του αεροδρομίου. Παρακολούθησαν την απογείωση του αεροσκάφους και στη συνέχεια, στον πύργο ελέγχου, είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν την πορεία του μέσα από το ραντάρ.
Την επιμέλεια της εκδρομής είχαν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων Σερετούδη Αγάπη (Α1), Τριανταφυλλούδη Περιστέρα(Α2), Μπελλίδου Λουλούδα (Β) και ο δάσκαλος Φυσικής Αγωγής Ζλατιλίδης Δημήτριος.

DSCN3875

DSCN3889

DSCN3890

DSCN3904

DSCN3910

Αρέσει σε %d bloggers: